Honlapkészítés ügyvédnek

Honlapkészítés ügyvédnek

Honlapkészítés ügyvédnek

Weboldal tervezés jogi témában

 

http://dobosugyved.hu/ egy elavult honlap redizájnolásának eredménye. WordPress honlapmotoron a meglévő tartalmat új ruhába öltöztettük, és elvégeztük az alapvető SEO beállításokat.

Jogi témában figyelembe kellett venni azokat a jogszabályokat is, amelyeket be kell tartani az ügyvédeknek az online kommunikáció során. A weboldal legfontosabb célja, hogy helyi szinten illetve a kiemelt jogi témákban megtalálják az ügyfelemet a Google keresőben.

További honlap készítési referencia

Ha szeretnél ennyire jól sikerült honlapot, vagy kérdésed van, írj bátran!

Everdental – honlap fogorvosnak

Everdental – honlap fogorvosnak

Birs.hu honlap

Birs.hu honlap

Birs.hu honlap

Honlap tervezés kertészet, birsalma témában

 A   http://birs.hu/  az egyik kedvenc honlapom, amit eddig készítettem. Azóta már találkoztam az általam készített dizájn “klónjával”, ami azt jelenti, hogy másnak is tetszik. Többen kerestek úgy fel, hogy nekik is ilyen honlap kell.  A dizájn elemekkel lehet játszani, de mindenkinek más és más weboldalt készítek, hiszen más a téma, a stílus és a mondanivaló.

A DIvi WordPress sablon kiválóan megfelelt alapnak. A lágy hullámzást elválasztókkal értem el, ez és az általam használt színek hűen tükrözik a bisralma ültetvény hangulatát.

Először stock fotókat használtam, de tudtam, hogy igazán kellemes hatást saját eredeti fotókkal fogunk elérni. Megvártuk ezért a birsalmaszüretet, és az ügyes fotós lány nagyszerű, hangulatos fénykép sorozatot készített, amiből árad a derű. Nagyon kellemes a késő délutáni napfény, ami szintén kiemeli az érett gyümölcs hangulatát.  

 A honlap másik sikerét a keresőoptimalizált tartalom adja. Alapos kulcsszókutatás után, beállítottuk azokra a kifejezésekre az oldalt, amelyek hozzásegítenek a birsalma eladásához. 

Bár egyelőre még nincs birs pálinka értékesítés náluk (legalábbis nem tudok róla), a birs pálinka és cefre típusú kulcsszavakra is az első helyeken jön az ügyfelem. Ennek következményeként már a szüret előtt jóval – hirdetések nélkül – el tudják adni a termést. 

Logó készítés birs ültetvény
Logó készítés birs ültetvény

További dizájn munkák kertészet témában

Ha szeretnél ennyire jól sikerült honlapot, vagy kérdésed van, írj bátran!

Formatuja honlap – kertészeti téma

Formatuja honlap – kertészeti téma

Formatuja honlap – kertészeti téma

Honlapkészítés kertészet, forma tuja témában

 Az egyik kedvenc munkám egy  kertészeti témájú honlap volt : http://formatuja.hu/ . Találtam az interneten egy “zöldséges” honlapot, amelynek az elrendezése nagyon tetszett.  A színeket módosítottam, de a fejlécben megjelenő menüsor dizájnját klónoztam. 

Az ügyfél által küldött fotók túlságosan is “home-made” minőségűek voltak, és a barackárnyalatú házfal háttérrel egyáltalán nem fejezték ki a tuják szépségét. 

Profi fotóst küldtem a helyszínre, aki fehér háttérrel fantasztikusan megoldotta a feladatot. Így a fotókat könnyen szerkeszthettem akár átlátszó hátterű PNG formátumra is.  Egyedül az ügyfelemről nem készült fénykép, amit utólag -szintén – házi felvételről pótoltunk. A különbség jól látható. A bizalomépítéshez viszont szükséges bemutatni azt az okleveles mérnököt, aki mindennek a hátterében áll. A tuják azóta elkeltek, és az ügyfelem felhagyott azóta a formatuják nevelgetésével. 

A honlap jelenleg eladó, és aki megveszi jól jár vele, mert szép organikus forgalmat hoz tuja témában, mivel mindent kulcsszóra optimalizáltam. 

 

További dizájn munkák kertészet témában

 

 

Ha szeretnél új honlapot vagy kérdésed van, írj bátran!

Honlapkészítés csontkovácsnak

Honlapkészítés csontkovácsnak

Honlapkészítés csontkovácsnak

Csontkovácsolás, masszász témában készült a következő honlap: http://csontkovacs-mofetta.hu/. 

A honlapkészítés csomagban volt alap SEO beállítás is. Egy kicsit túlteljesítettem, mivel teljesen átírtam az ügyfél által küldött tartalmat, ami innen-onnan össze lett ollózva. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne másoljon, hanem próbáljon eredeti lenni, ha nehéz a szövegírás, akkor bízzon meg profi szövegírót.

Az ügyfélnek tetszett az eredmény, de mégis elégedetlen volt a Google találati listán elért helyezéssel, mert élesítés után 2 héttel, nem volt sehol a honlpja. Ha neked is van ilyen gonod, akkor ajánlom a következő írást: Nem találom a weboldalam a Google keresőben! 

A friss honlapoknak egy ideig nem ad bizalmat a Google, ezért egy tökéletesen beállított weboldalnak is idő kell, hogy megjelenjen és fokozatosan araszolgasson felfelé a Google taláati listán. 

“Természetesen” a honlap azóta is első helyen van az általa legfontosabbnak tartott kulcsszóra. A gerincferdüléses cikkem – amivel a SO tudásomat bizonyítottam, pedig viszi a pálmát. 

További dizájn tervek “egészség” témában

Ha szeretnél új honlapot vagy kérdésed van, írj bátran!